Beauty-producten van MAC op mijn wishlist

Ik beken dat ik niks anders meer gebruik dan mijn MAC foundation en andere producten van dit merk, nadat ik super leuk door een jongen bij de MAC counter in Groningen ben geholpen. Zo af en toe gebruik ik andere producten voor een foto voor op mijn blog.

Budget of high-end producten voor mijn blog?
Ik merk gewoon dat ik dit super lastig vind, aangezien ik ook geen genoeg kan krijgen van budgetproducten op z’n tijd.
Inmiddels heb ik aardig wat MAC producten die ik heel graag met heel veel plezier aan jullie wil laten zien in mijn nieuwe looks. Ik merk dat ik budgetproducten niet meer zo interessant vind, terwijl ik eerder helemaal gek was op deze producten. Het enige high-end merk dat ik interessant vind, is MAC. Dat komt waarschijnlijk door de prijs, de kwaliteit en het feit dat er mensen van het merk zelf bij de counter staan. Dat laatste waardeer ik zo erg. De Make-up Artists weten zo veel en willen overal wel mee helpen.

Poeder
Ik wil nog een matterend poeder van MAC hebben. Toen een make-up artist mij heeft geholpen met mijn foundation ben ik vergeten te vragen welk poeder hij heeft gebruikt.

Oogschaduw palet
Nu gebruik alleen maar budget oogschaduw palletten, die eigenlijk heel goed bevallen. Toch beweegt mij iets naar een oogschaduw pallet van MAC. Ik heb een hele gave ooglook van een jongen van de MAC counter gezien. Hij heeft dezelfde kleur ogen als ik, dus ik ben heel nieuwsgierig naar de kleuren die hij heeft gebruikt voor die onweerstaanbare ooglook.
Ik weet niet of hij zelf een oogschaduwpallet heeft samengesteld of dat hij een bestaand pallet heeft gebruikt. Maar ik denk dat ik met het Eye Shadow X 9: Navy Times Nine ook een heel eind kan komen.
Nu ben ik me bewust van het feit dat ik in een eerder artikel heb aangegeven dat ik het te ver vind gaan als mannen lipstick en oogschaduw gebruiken. Hier blijf ik zeker bij, maar ik maak heel graag een uitzondering voor de mannen bij de MAC counter. Het lijkt me nou echt niet de bedoeling dat ik gillend wegren, terwijl een man die zich helemaal heeft opgemaakt mij wil helpen.

navytimes9
Bron afbeelding

Blush
Ik zit er aan te denken om nog een andere blush te kopen voor de variatie. Momenteel heb ik nog geen idee welke dat zal worden.

Lipstick
Ik ben helemaal gek op de lipsticks van MAC. Ze hebben op mij een magische uitwerking. Telkens als ik er één opdoe die ik met een Maike-up Artist heb opgezocht, ben ik weer helemaal verliefd op die kleur. Het maakt voor mij niet uit welke kleur het is. Dit maakt toch dat het voor mij de enige lipsticks zijn die ik met heel veel plezier gebruik.
Nu ben ik nog steeds op zoek naar een tweede nude lipstick. Niet eentje die Mehr kan vervangen of erop lijkt, maar eentje die nog zachter is dan Mehr voor bij de ooglooks die ik met het bovenstaande palet kan maken.

5 gedachten over “Beauty-producten van MAC op mijn wishlist

    • Dank je. Ik vind de MAC producten ook heel mooi. Waarschijnlijk ga ik bij de Make-up Artist die mij de eerste keer inhoudelijk heeft geholpen een make-up afspraak plannen. Ik was hem echt uit het oog verloren, omdat ik ook heel goed met zijn collega’s overweg kan.

Een reactie plaatsen