Budgetlook met een roze nude lipstick

Ik had zin om mijn enige roze nude lipstick op te doen, die ik heb. Deze is van het budgetmerk Essence en heet 13 Love Me. De kleur van deze lipstick ligt dichtbij Please Me van MAC. Deze MAC lipstick kan ik niet hebben. Hij maakt mij bleek. Gelukkig is dat met deze Essence lipstick niet het geval.
Met zo’n goedkope lipstick vind ik het ook lekker om verder een budget look te maken. Zo gezegd, zo gedaan.
Voor het opdoen van mijn BB Cream van Maybelline heb ik mijn Beautyblender gebruikt. Ik ben hier nog steeds super blij mee. Soms gebruik een kwast voor mijn BB cream, maar mijn Beautyblender heeft op dit moment nog steeds mijn voorkeur.
Het was alweer een tijdje geleden dat ik mijn bronzer, blush en highlighter van I Heart Makeup had gebruikt. Deze producten vind ik het fijnste in gebruik als ik een budgetlook wil maken. Als Blush heb ik zoals altijd de laatste kleur van het palletje Blushing Hearts.
Inmiddels heb ik mijn mascara van Eccense weggegooid, omdat ik onwijs veel last kreeg van mijn ogen nadat ik deze had opgedaan. Het leek mij echt niet verstandig om deze te blijven gebruiken. Inmiddels gebruik ik The Colossal Go Extreme! Volum’ Waterproof Mascara van Maybelline. Dit borsteltje vind ik echt heel fijn en de mascara vind ik echt heel veel fijner dan de goedkopere mascara’s.
De poeder gebruikte ik het poeder uit het Protection Proffesionail make-up pallet.
Mijn wenkbrauwen heb ik weer gedaan met het palletje Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit van Makeup Revolution. Hiervan heb ik de eerste kleur poeder gebruikt met daaroverheen de wenkbrauw gel.

Budgetlook met roze nude lipstick

Gebruikte producten
Carice Prime and Fine Pore Refining Anti Shine Base
Maybelline BB Pure Light – Medium
Make up Revolution Protection Professional Makeup Light / Medium
I Heart Makeup Summer of Love Triple Baked Bronzer
I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher
Essence longlasting lipstick 13 Love Me
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Beautyblender
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Scuptling Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

Een reactie plaatsen