Weinig make-up

Een ideale make-up look met warm weer

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn vorige look met weinig make-up op mijn blog zette. Als ik weinig make-up gebruik, zijn dat altijd low-budget producten. Ik heb geen dure BB-cream. Om nu foundation te gebruiken bij een look met weinig make-up vind ik eerlijk gezegd niet zo mooi. Ik haal met foundation echt alle kleur uit mijn gezicht. Dan wil ik het liefst weer kleur toevoegen met blush. Maar als ik blush wil gebruiken, vind ik dat daar bronzen en highlighter bij horen. Het hele weinig make-up idee verdwijnt dan.

Weinig make-up

Bij het maken van deze look heb ik mijn beautyblender niet gebruikt, omdat ik langzaam ontdek dat ik de Face Expert Brush van Real Techniques fijner vind voor het aanbrengen van BB-cream. Ik hoef namelijk niet naar de kraan, omdat ik mijn Beautyblender alleen nat gebruik. Ook heb ik minder product nodig als ik een kwast gebruik. De Beautyblender neemt namelijk meer product op dan een kwast.
De foto heb ik voor de verandering buiten gemaakt, aangezien ik het niet mooi vind om foto’s te maken als de lamellen en luxaflex dicht zijn. Die laat ik met warm weer altijd dicht vanwege de warmte.

Gebruikte producten
Carice Prime and Fine Pore Refining Anti Shine Base
Maybelline BB Pure Light – Medium
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara
Maybelline Baby Lips Cherry Me

Gebruikte tool
Real Techniques Face Expert Brush

2 gedachten over “Een ideale make-up look met warm weer

Een reactie plaatsen