Eerste budgetlook met een Soft Matte NYX lipcream

Voor deze mooie budgetlook heb ik zoals de naam al zegt alleen maar budgetproducten gebruikt. Om te beginnen heb ik het witte tubetje met een primer van Catrice gebruikt. Deze primer zorgt voor het verkleinen van de poriën en is anti-glim. Voor mij is dat onmisbaar, omdat het bij mijn neus en voorhoofd nogal kan gaan glimmen. Verder zorgt de primer er voor dat mijn make-up langer op z’n plaats blijft zitten.
Eerder gebruikte ik van de Maybelline BB Cream de Light – Medium variant, maar ik vond hem toch iets te donker, toen ik er achter kwam dat ik bij MAC de lichtste teint heb. De light variant is iets lichter, waardoor ik hem toch mooier op mijn huid vind.
In mijn doosje met bronzer van I Heart Make-Up zitten twee highlighters en één bronzer. De bronzer en de eerste highlighter heb ik hiervan gebruikt.
Verder heb ik de laatste en daarmee ook de donkerste blush van het palletje met blushes van I heart Make-up gebruikt. Ik vind het een mooie donker roze kleur.
Volgens de mevrouw van de Douglas die mij had geholpen, lag deze kleur dicht bij mijn eigen lipkleur, maar ik vind de kleur vrij fel als je verwacht dat je een nude kleur op je lippen doet. Ondanks dat vind ik de kleur wel erg mooi. Volgens NYX is de kleur pruimachtig roze.
Van mijn wenkbrauw kitje van Make-up Revolution heb ik zoals altijd de lichtste kleur gebruikt.
Mijn mascara van Maybelline houdt het langer dan drie maanden vol, wow. Bij mijn vorige mascara’s moest ik ze na drie maanden weggooien, omdat het dan begon te prikken bij mijn ogen. Voor mij is deze mascara zeker z’n geld waard. Bij die goedkopere mascara’s vond ik het wel prima, als ik ze na 3 maanden kon weggooien. Hij geeft mijn wimpers volume, zoals hij moet doen. Wat mij betreft nog steeds een hele goede, fijne mascara.

sanpaulo

Gebruikte producten
Catrice Prime And Fine Pore Refining And Anti-Shine Base
Maybelline BB Cream Dream Pure in Light
NYX Studio Finishing Powder
I Heart Make-up Hearts Bronzer Hot Summer of Love
I Heart Make-up Hearts Blusher in Blushing Heart Blusher
NYX Soft Lip Cream in 08 San Paulo
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush

2 gedachten over “Eerste budgetlook met een Soft Matte NYX lipcream

Een reactie plaatsen