Eerste look met een felroze lipstick van Maybelline

Maybelline lipsticks vind k echt fijn in gebruik. Alleen wat ik wel iets minder vind is dat de finish wel redelijk glimmend is. De glans gaat er na het eten wel vanaf, maar de kleur blijft gewoon zitten.
Mijn primer van de Etos werkt helemaal prima. Gelukkig wordt de blauwe substantie dan uiteindelijk wel witachtig. Deze primer doet gewoon wat ie moet doen. Hij zorgt ervoor dat mijn make-up langer blijft zitten.
Daarover heen heb ik mijn BB cream van Maybelline gebruikt. Hij maakt mijn huid egaler, waar ik super blij mee ben. Ook
Mijn matterende poeder van NYX heb ik over mijn BB Cream heen gedaan. Dit poeder matteert heel goed. Ik vind het wel heel fijn dat ik eigenlijk maar een heel klein beetje nodig heb.
De hartjes van I heart make-up vind ik echt heel erg fijn in gebruik. Deze heb ik dus voor mijn bronzer, blush en highlighter gebruikt. Mijn bronzer heb ik met mijn stippling brush aangebracht. Daarna deed ik mijn blush op met Sculpting brush. Ik weet niet of deze kwast daar officieel voor niet bedoeld is. Eigenlijk is hij gemaakt voor het aanbrengen van bronzer, maar daarvoor vind ik het effect van deze kwast iets te heftig. Voor mijn highlighther heb ik mijn setting brush gebruikt.
Mijn wenkbrauw kitje van Make-up Revoltuion gebruikte ik voor deze look de lichtste kleur.
Mijn Maybelline mascara is nog steeds niet op, dus die heb ik weer gebruikt. Hij separeert mijn wimpers mooi en geeft mijn wimpers volume. Dat is precies wat ik van deze mascara verwacht.
De gebruikte lipstick is van de Color Sensational lijn. Het is de kleur 175 Pink Punch. Ik vind het een mooie felroze kleur.

pinkpunch

Gebruikte producten
Etos Hydrating Primer
Maybelline BB Cream Dream Pure in Light
NYX Studio Finishing Powder
I Heart Makeup Summer of Love in Triple Baked Bronzer
I Heart Makeup Blushing Hearts in Triple Baked Blusher
Maybelline Color Sensational in 175 Pink Punch
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Eerste look met een felroze lipstick van Maybelline

Een reactie plaatsen