Eerste look met paarse lippenstift en een ooglook

De afgelopen maand ben ik heel druk geweest met het maken van allerlei looks, waarvan er niet echt eentje uitsprong. Verder heb ik nieuwe kwasten in mijn bezit, waarvan ik het effect echt moest leren kennen. Dat was voor mezelf ook even erg wennen. Vandaar dat ik even geen looks online heb gezet.
Een paar dagen geleden had ik echt een hele mooie look gemaakt. Eerder had ik met dit palletje looks gemaakt, maar deze vind ik nog steeds echt de stoerste. Wat mij betreft was dit er eindelijk weer eentje om te delen.

paarselipstickmetooglook

Voor mijn wenkbrauwen heb ik de lichtste kleur van mijn wenkbrauw palletje van Makeup Revolution gebruikt.
Ik heb mijn oogschaduw palletje van Max Factor met de metallic grijze tinten gebruikt. De lichtste kleur heb ik gebruikt als highlighter in de binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen. Verder heb ik de iets donkerdere kleur op mijn oogleden gebruikt en de donkerste kleur in de arcadeboog.

Gebruikte producten
Carice Prime and Fine Pore Refining Anti Shine Base
Maybelline BB Pure Light – Medium
Essence I love stage Eyeshadow base
Max Factor Max Effect Trio Eyeshadow 08 Percious Metals
Make up Revolution Protection Professional Makeup Light / Medium
Make up Revolution Atomic Shade Make Me Magnificent
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium Dark
Carice Jet Lash Speed Volume Mascara

Gebruikte tools
Beautyblender
Real Techniques Base Shadow Brush
Real Techniques Accent Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Scuptling Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Eerste look met paarse lippenstift en een ooglook

Een reactie plaatsen