Look met de nude babylips van Maybelline

Zoals ik al eerder heb geschreven, vind ik de Babylips van Maybelline hele fijne lipbalsems. Op Valentijnsdag was het echt koud hier in Leeuwarden, dus ik koos voor een look met de nude babylips.
Ik begon met de primer van de Etos. Deze primer is nog altijd lichtblauw, wat je gelukkig niet ziet op mijn huid na het uitsmeren. Hier ben ik echt zo blij mee.
Daarna heb ik mijn BB cream van Maybelline gebruikt. Ik vind deze BB crème echt heel fijn. Hij schijnt nog veel meer te doen dan iets van dekking geven volgens de verpakking, maar ik gebruik hem alleen voor de dekking. De verpakking heeft iets blauws, dus hij is ook nog eens tegen acné. Dat is alleen maar goed voor mijn huid, want ik heb zo nu en dan last van acné.
Daarna koos ik voor een andere poeder dan gebruikelijk. Ik wilde toch weer eens de poeder uit mijn Make-up Revolution palette gebruiken. Deze geeft als extra’s nog wat dekking. Dit poeder is een pressed powder dat anti-shine is. Dat is voor mij helemaal goed voor mijn gecombineerde huid.
Verder heb ik uit dit palette heb ik de bronzer gebruikt. Op het eerste gezicht is de bronzer aan de donkere kant voor mijn huid, maar gelukkig heb gebruik ik de stippling brush voor bronzer. Zo kan ik niet te veel bronzer aanbrengen.
Als blush heb ik de middelste kleur uit mijn I Heart Make-up palletje gebruikt. De vorm van dit palletje is een hartje. Dat was wel heel toepasselijk op Valentijnsdag.
Highlighter vind ik ook een super mooi make-up product. Ik heb mijn favoriete highlighter uit het andere palletje van I Heart Make-up gebruikt.
Voor mijn wenkbrauwen heb ik mijn brow kitje van Make-up Revolution gebruikt. Ik heb de lichtste kleur gebruikt.
Op mijn wimpers heb ik de Falsies Mascara van Maybelline gebruikt. Aan het borsteltje moest ik wel even wennen, maar ik vind hem nu echt heel fijn. Het effect van deze mascara is echt heel mooi. Ik gebruik mascara zowel boven als onder, omdat ik het effect op deze manier veel mooier vind.
Op mijn lippen heb ik de Babylips van Maybelline in Peach Kiss. Het is een mooie nudekleur. Je kunt zien dat er iets op mijn lippen zit, maar het is niet heel heftig.

Gebruikte producten
Etos Hydrating Primer
Maybelline BB Cream Dream Pure in Light
Make Up Revolution Protection Professional Makeup in Light / Medium
I Heart Makeup Summer of Love in Triple Baked Bronzer
I Heart Makeup Blushing Hearts in Triple Baked Blusher
Maybelline Volum’ Express Falsies Mascara
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline Babylips in Peach Kiss

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met de nude babylips van Maybelline

Een reactie plaatsen