Look met een rode lipstick van Maybelline

Rode lipstick vind ik nog altijd wel een dingetje, ondanks dat ik het echt prachtig vind. Ik moet er echt voor in de stemming zijn. Voor mij betekent dit dat ik me zelfverzekerd moet voelen. Rood vind ik een erg gewaagde kleur lipstick. Ik durf er niet altijd mee over straat. Toen ik nog een rode lipstick van Essence had, durfde ik daar niet mee over straat. Ik dacht altijd dat rode lipstick mij niet stond. Ik had lipsticks met de verkeerde ondertoon te pakken. Sinds ik Russian Red en Ruby Woo van MAC heb, ga ik rustig met rode lipstick op de deur heb. Dit zijn rode lipsticks met een koele ondertoon. Ik wilde ook graag een goede rode lipstick van Maybelline in mijn stash.
Eerst heb ik mijn make-up primer van Etos gebruikt. Deze primer heeft een lichtblauwe kleur. Gelukkig wordt deze hydraterende primer wit bij het uitsmeren. Hij laat mijn make-up goed op z’n plaats zitten. Daarna heb ik mijn BB Cream van Maybelline gebruikt. Altijd doe ik daarna mijn transparante poeder van NYX over mijn BB Cream heen. Dit vergeet zeer zelden, maar als het wel gebeurt zoals toen ik deze look maakte, doe ik als laatste nog altijd poeder mijn T-Zone.
Mijn bronzer, blush en highlighter heb ik weer uit mijn I Heart Makeup doosjes gebruikt. Ik heb als bronzerrr de rechter kleur uit het doosje met bronzer en highlighters. De gebruikte highlighter is de linker kleur uit hetzelfde pallet. Als blush heb ik de middelste kleur uit het pallet met blushes gepakt. Dit is een de lichtroze blush.
Mijn wenkbrauwen heb ik gedaan met het lichtste poeder uit mijn wenkbrauw palletje van Make up Revolution. Deze kleur wenkbrauw poeder vind ik bij mezelf het natuurlijkste staan.
Mijn Maybelline mascara geeft extreme volume en dat is echt precies wat ik verwacht van een volume mascara waarop staat dat hij extreem volume geeft.
De rode lipstick met blauwe ondertoon van de Color Sensational lijn is 547 Pleasure Me Red. Ik vind de kleur erg mooi. Hij is best wel creamy, dus hij gaat wel af met eten en drinken.

pleasuremered

Gebruikte producten
Etos Hydrating Primer
Maybelline BB Cream Dream Pure in Light
NYX Studio Finishing Powder
I Heart Makeup Summer of Love in Triple Baked Bronzer
I Heart Makeup Blushing Hearts in Triple Baked Blusher
Maybelline Color Sensational in 547 Pleasure Me Red
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met een rode lipstick van Maybelline

Een reactie plaatsen