Look met grijze Maybelline oogschaduw

Oogschaduw is niet meer een make-up product dat ik echt dagelijks gebruik. Vandaag laat ik jullie een look zine met een grijs oogschaduwdoosje van Maybelline. Dit is en blijft een van mijn favoriete make-up merken. Echt een budgetmerk wil ik Maybelline niet noemen, want het bevindt zich wel in het duurdere segment van de drogisterij make-up merken.
Eerst heb ik mijn primer van de Etos op mijn gezicht gesmeerd. Deze primer zit er misschien wat vreemd uit in het potje en op mijn vingers vanwege de lichtblauwe kleur, maar gelukkig wordt hij wit als ik hem op mijn gezicht uitsmeer. Dit doe ik gewoon met mijn vingers.
Mijn BB Cream van Maybelline heb ik aangebracht met mijn Face Expert van Real Techniques. Volgens Maybelline kun je BB Cream ook met je vingers uitsmeren, maar ik geef de voorkeur aan een kwast. Ik heb nog nooit BB Cream op mijn gezicht gedaan met mijn vingers.
Voor het aanbrengen van het matterende poeder van NYX heb ik de Blush Brush van Real Techniques gebruikt. Officieel is dit een kwast voor blush, maar ik gebruik hem gewoon voor poeder. Voor blush vind ik deze kwast eerlijk gezegd wat te groot.
Als bronzer heb ik weer de derde kleur uit het I heart Make-up palletje gebruikt. Deze heb ik aangebracht met de Stippling Brush van Real Techniques. Bronzer vind ik gewoon nog steeds een eng make-up gebruikt, terwijl het mijn huid minder bleek maakt. Dat vind ik zo fijn aan bronzer.
Mijn blush heb ik aangebracht met de Sculpting Brush van Real Techniques. Deze kwast is eigenlijk bedoelt voor bronzer, maar ik vind hem fijner voor blush. Ik vind dat je blush meer mag zien dan bronzer.
Voor de highlighter heb ik de eerste kleur van het pallet dat ik eerder voor mijn bronzer heb gebruikt. Dit heb ik gedaan met de Setting Brush van Real Techniques.
Voor mijn wenkbrauwen heb ik de linkerbovenste kleur uit mijn palletje met wenkbrauwpoeder gebruikt.
Voordat ik oogschaduw heb opgedaan, heb ik eerst de oogschaduw primer van Essence gebruikt. De primer heb ik gewoon met mijn vingers aangebracht. Dit is een goede oogschaduwbasis voor een hele betaalbare prijs.
Maybelline Eyestudio Smokey Eyes in 32 Charcoal Smokes is een oogschaduw palletje met vier kleuren. De eerste heb ik in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw aangebracht met de Accent Brush. Vervolgens heb ik de derde kleur in de arcadeboog aangebracht. Hiervoor heb ik de Base Shadow Brush gebruikt. Dit vind ik een hele fijn blending brush. Ik heb de donkergrijze kleur zo goed mogelijk geblend. Daarna heb ik met de Shading Brush de twee kleur van het oogschaduwpalletje oog mijn ooglid aangebracht. Voor de oogschaduw onder de onderste wimperrand heb ik de vierde kleur van dit palletje gebruikt. Deze kleur heb ik aangebracht met de smugde brush. Ook heb ik deze kleur zo goed mogelijk geblend. Ik wilde toch een mooie draagbare smokey ooglook creëren voor overdag.
Als lipstick heb ik een mooie nude lipstick van Maybelline gebruikt. Ik heb gekozen van voor de 625 Iced Carcamel van de Color Sensentional lijn van Maybelline.

Gebruikte producten
Etos Hydrating Primer
Maybelline BB Cream Dream Pure in Light
NYX Studio Finishing Powder
I Heart Makeup Summer of Love in Triple Baked Bronzer
I Heart Makeup Blushing Hearts in Triple Baked Blusher
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline Eyestudio Smokey Eyes in 32 Charcoal Smokes
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara
Maybelline Color Sensational in 625 Iced Carcamel

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush
Real Techniques Accent Brush
Real Techniques Base Shadow Brush
Real techniques Shading Brush
Real Techniques Smugde Brush

2 gedachten over “Look met grijze Maybelline oogschaduw

Een reactie plaatsen