Look met MAC All Fired Up

Wat ik zo fijn vind aan mijn duurdere primer is dat deze roodheden op mijn gezicht vervaagt. Op bepaalde plekken in mijn gezicht heb ik daar last van.
Mijn foundation vind ik nog steeds echt heel erg fijn. Ik vind ‘m heel natuurlijk overkomen. Precies de kleur van mijn huid.
Zonder bronzer, blush en highlighter vind ik mijn gezicht niet zo mooi. Ik heb namelijk met foundation alle kleur uit mijn gezicht gehaald. Het is wel mijn gezicht er heel legaal uitziet.
Voordat ik mijn bronzer, blush en highlighter aanbracht, gebruikte ik mijn poeder van MAC. Dat poeder maakt mijn gezicht op een natuurlijke manier mat en fixeert mijn foundation. Mijn bronzer
van MAC is mat en voor mij de juiste bronzer. Daar ben ik dus echt heel blij mee. Dainty is voor mij wel de mooiste glanzende blush. Ik weet niet zo goed wat ik over mijn highlighter Soft & Gentle kan vertellen, behalve dat ik deze highlighter echt super mooi vind.
Mijn wenkbrauw kitje vind ik fijn. Nog steeds gebruik de lichte kleur in dit palletje, want de andere kleuren vind ik meestal te heftig.
Het borsteltje van mijn huidige Maybelline mascara vind ik nog steeds heel fijn.
De lip primer is echt een uitvinding. Het maakt het aanbrengen van matte MAC lipsticks zo veel makkelijker, vooral as het gaat om lipsticks van de Retro Matte lijn. Volgens MAC is de kleur All Fired Up intens mat fuchsia. Ik vind zelf dat er een rode tint in zit. Hij is wat donker dan Relentlessly Red en daardoor iets minder fel. Deze lipstick pak ik niet zo heel erg snel, maar ik ben er wel super blij mee. Als ik wel een roodroze lipstick wil dragen maar geen hele felle is deze lipstick voor mij het antwoord.

allfriedup

Gebruikte producten
Embryolisse Lait-Crème Concentré
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation in NW13
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus
MAC Bronzing Powder in Matte Bronze
MAC Mineralize Blush in Dainty
MAC Mineralize Skinfish in Soft & Gentle
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lipstick Retro Matte in All Fired Up
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met MAC All Fired Up

Een reactie plaatsen