Look met MAC Brave

Mijn make-up primer van Embryolisse vind ik heel prettig. Hij is verzorgend zonder veel ingrediënten en hij laat mijn make-up nog eens heel goed op z’n plaats zitten.
Mijn MAC foundation is vloeibaar. Dit vind ik echt super fijn, omdat ik om de één of andere reden toch het idee heb dat vloeistof zich toch beter het dan poeder. Nog steeds ben ik super blij met deze foundation. In het verleden heb ik matterend poeder met dekking van de HEMA gebruikt. Alleen zag je dat echt liggen op m’n huid, als je goed keek. In tegenstelling tot de HEMA poeder past deze foundation echt heel goed bij mijn huid.
Mijn poeder van MAC is eigenlijk een Mineralize Skinfinish Natural. Ik noem het eigenlijk gewoon poeder, omdat het dat ook is. Hij doet nog iets meer. Hij matteert, geeft dekking en toch blijft het er natuurlijk uitzien. Ik ben echt zo blij met dit product.
Mijn MAC bronzer vind ik ook heel fijn, omdat hij zo mooi licht is. Dat is met mijn lichte huid echt een must. Met donkerdere bronzers heb ik al snel dat ik te veel pak en dat zie je dan heel snel.
Desert Rose is de eerste blush van MAC die ik kocht. Ik ben hier nog steeds heel erg blij mee.
Soft & Gentle is en blijft echt zo’n mooie highlighter. Nog steeds
Brave is een Satin lipstick van MAC net als Viva Glam II. Satin houdt in dat hij een subtiele glans geeft en toch lang blijft zitten. De kleur is volgens MAC roze-beige met parelmoerglans (Satijn). Ik was op zoek naar een zacht roze lipstick. Deze finish vind ik heel fijn, omdat hij niet heel glanzend is. Toch is hij ook niet helemaal mat, waardoor hij heel gemakkelijk uitsmeert. Ik doe onder al mijn MAC lipsticks standaard de primer, omdat hierdoor mijn lipstick nog langer blijft zitten.
Van mijn wenkbrauwkitje met 3 kleurtjes en een wenkbrauw gel gebruik ik nog steeds de eerste kleur. Dat maakt mijn wenkbrauwen toch het natuurlijkst. Als ik een hardere look wil, pak ik één van de andere kleuren. Maar ik ben erachter dat ik dat toch niet zo heel mooi vind.
Mijn volume mascara van Maybelline vind ik nog steeds geweldig. Hij doet heel goed wat hij moet doen en het borsteltje vind ik echt heel erg prettig in gebruik.

brave

Gebruikte producten
Embryolisse Lait-Crème Concentré
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation in NW13
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus
MAC Bronzing Powder in Matte Bronze
MAC Powder Blush in Desert Rose
MAC Mineralize Skinfish in Soft & Gentle
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lipstick Satin in Brave
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met MAC Brave

Een reactie plaatsen