Look met MAC Mehr

Mijn eerste nude lipstick van MAC is Mehr. Ik ben nog steeds super blij met deze lipstick en wil er heel graag meer over vertellen.
Voor deze look heb ik mijn primer van Embryolisse gebruikt onder mijn foundation. Deze primer zorgt er echt voor dat mijn make-up goed op z’n plek blijft zitten. Daar ben ik dan ook echt heel erg blij mee.
Met mijn MAC foundation ben ik ook nog steeds echt super blij. Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik voor mijn foundation naar de MAC counter in Groningen ben gegaan. Deze foundation matcht zo goed met mijn huidskleur. Er zitten daarnaast een heleboel goede ingrediënten in voor m’n huid.
Van mijn MAC poeder, de Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus kan ik gewoon geen genoeg krijgen. Hij is niet alleen goed matterend, want hij geeft ook nog eens een dekking.
Mijn bronzer van MAC vind ik echt heel fijn, omdat hij zo licht is. Dat is echt perfect voor mijn lichte huid.
Dainty is mijn nieuwste blush van MAC en deze vind ik iets mooier dan Desert Roze door de glans.
En wat ik nog over Soft & Gentle kan vertellen, behalve dat dit echt mijn favoriete highlighter is, weet ik niet. Ik vind hem namelijk zo mooi.
Over mijn lip primer van MAC kan ik ook alleen maar vertellen dat ik hem echt heel fijn vind. Hij zorgt er namelijk echt voor dat mijn lippen niet uitdrogen. Dat gebeurt heel erg vooral bij hun matte lipsticks. Door de primer blijft de lipstick nog langer en beter zitten dan dat de lipstick normaal al blijft zitten.
Mehr is mijn eerste nude lipstick van MAC. Deze is ook net als mijn meeste MAC lipsticks mat. Ik houd echt van matte lipsticks. Volgens MAC is de kleur van Mehr blauwroze. Deze lipsticks vind ik zo fijn omdat ze zo goed en lang blijven zitten. Daarnaast hebben ze geen glans. Ik vind lipstick met veel glans niet mooi. Dan kun je naar mijn mening beter een lipgloss opdoen.
Mijn wenkbrauw spul van Make up Revolution vind ik ook heel fijn, omdat ik mijn wenkbrauwen toch even wat mooier ermee maak. Hiervoor gebruik ik de lichtste kleur in dit palletje.
Over mijn Mascara die extreem veel volume hoort te geven van Maybelline hoef ik niet heel veel te vertellen. Ondanks dat ik vrij weinig mascara gebruik, doet deze mascara toch wat ie moet doen. Hij geeft volume. Daarnaast vind ik het borsteltje van deze mascara super fijn.

mehr

Gebruikte producten
Embryolisse Lait-Crème Concentré
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation in NW13
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus
MAC Bronzing Powder in Matte Bronze
MAC Mineralize Blush in Dainty
MAC Mineralize Skinfish in Soft & Gentle
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lipstick Matte in Mehr
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met MAC Mehr

Een reactie plaatsen