Look met MAC Pale Rose

Het is een tijdje geleden dat MAC de Limited Collection Metalic Lip lanceerde. Ik was op de dag van lancering bij de Douglas en kocht de kleur Pale Rose. Deze laat ik jullie in dit artikel zien.
Ondanks dat ik normaal niet zo ben van glimmende lipsticks wilde ik deze finish een kans geven.
Eerst heb ik mijn vertrouwde primer van Embryolisse. Van deze primer heb ik echt niet heel veel nodig. Hij zorgt ervoor dat mijn MAC foundation goed blijft zitten. Eigenlijk is het een gezichtscrème die de huid goed hydradeert, waardoor foundation goed is aan te brengen. Volgens visagisten is deze crème het geheim voor een mooie gehydrateerd huid.
Mijn MAC foundation blijft voor mij nog steeds de perfecte foundation. Het is een foundation in de Mineralize Moisture lijn. Hij geeft niet extreem veel dekking. Dat heeft mijn huid ook niet nodig, maar hij maakt mijn huid zeker egaler. Voor het aanbrengen van mijn foundation heb ik nieuwe Face Expert Brush van Real Techniques gebruikt. Deze nieuwe kwast gebruik ik met heel veel liefde net als de vorige die helaas uit elkaar begon te vallen.
Voor het aanbrengen van mijn concealer heb ik de Deluxe Crease Bush van Real Techniques gebruikt. Ik vind deze kwast te groot voor het blenden van mijn oogschaduw. Hij is wat mij betreft de perfecte kwast voor het aanbrengen van Concealer. Mijn MAC Prolongwear Concealer heb ik alleen onder mijn ogen gebruikt.
Daarna heb ik mijn Mineralize Skin Finish Natural gebruikt. Dit poeder gebruik ik voor het fixeren van mijn foundation. Het poeder heeft een matte finish, maar mijn huid wordt er niet extreem mat van.
Vervolgens werd het tijd voor mijn bronzer. Hiervoor gebruik ik in combinatie met mijn andere MAC spulletjes altijd de Bronzing Powder in Matte Bronzer. Dit is de lichtste bronzer van MAC met een matte finish.
Mijn nieuwe blush van MAC is een Mineralize Blush. Deze Blush geeft een glansje. Het is een hele natuurlijke blush. De kleur van Warm Soul is Mid Tone Beige volgens MAC.
Ik heb ten slotte een nieuwe highlighter van MAC. Dit is weer een Mineralize Skinfinish. De kleur is Landdscapade. Volgens MAC is deze highlighter zacht begin met een multidimensionale glans. Ik vind het een erg mooie highlighter. Volgens een MAC Make-up Artist is dit een ondergewaardeerde highlighter. Misschien vind ik deze highlighter stiekem nog wel mooier dan Soft & Genlte.
Op mijn lippen heb ik uiteraard de Prep + Prime voor de lippen. Deze primer zorgt voor een lichte hydratatie van de lippen. Daarnaast verzacht en verfijnt hij mijn lippen. Dit heeft het effect dat mijn lipstick mooier op mijn lippen zit en blijft zitten.
De lipstick is van de metallic lijn. Dit is een nieuwe finish die is uitgebracht in een limited collection. De kleur heet Pale Rose. Volgens MAC is de kleur cool muted natural pink. Ik vind het een hele mooie metallic lipstick met een neutrale kleur. Deze finish voelt fijn aan. Daarnaast heeft deze lipstick ook weer de vertrouwde, heerlijke vanille geur.
Voor mijn wenkbrauwen heb ik weer mijn vertrouwde Brow Kitje van Make up Revolution gebruikt. Ik gebruik nog steeds het Medium / Dark palletje. Voor deze look heb ik zoals de lichtste kleur in dit palletje gebruikt.
Als Mascara gebruik ik nu een nieuwe van Maybelline. Ik merk dat ik de mascara’s van Maybelline erg fijn vind in gebruik. Deze mascara heet de Falsies Push Up Drama. Het is de waterproof variant. Hij geeft mijn wimpers weer het valse wimper effect met een intens zwarte kleur. Het effect van deze mascara vind ik mooi en fijn.

Gebruikte producten
Embryolisse Lait-Crème Concentré
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation in NW13
MAC Prolongwear Concealer in NC15
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus
MAC Bronzing Powder in Matte Bronze
MAC Mineralize Blush in Warm Soul
MAC Mineralize Skinfish in Landscapade
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lipstick Metallic in Pale Rose
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara Waterproof.

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Expert Face Brush
Real Techniques Deluxe Crease Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met MAC Pale Rose

  1. Gaaf dat je zoveel producten hebt van MAC. Misschien een leuk idee om ze allemaal eens te showen in een artikel. Ik zou als ik jou was alleen wel wat meer mascara aanbrengen, omdat het bijna niet te zien is.

Een reactie plaatsen