Look met MAC Pink Nouveau

MAC lipsticks zijn nog steeds mijn favoriete lipsticks. Niet alleen vanwege de verschillende finishes en de vele kleuren. De vanillegeur is heerlijk en ze blijven goed op m’n lippen zitten. Verder zijn ze goed gepigmenteerd en is de dekking mooi. Het allerbelangrijkste vind ik dat MAC lipsticks ongeacht de finish aanvoelen als MAC lipsticks. Ik laat Pink Nouveau heel graag zien.
As primer bij een look met allemaal MAC producten gebruik ik mijn crème van Embryolisse. Deze zorgt er echt voor dat mijn make-up goed en lang blijft zitten.
Mijn MAC foundation is voor mij in de perfecte kleur. Omdat ik zo licht ben, durf ik geen foundation van de drogist te gebruiken. Deze foundation vind ik erg fijn omdat hij ook niet mat is. Hij heeft een glanzende finish maar wel op een natuurlijke manier.
Mijn poeder van MAC is van de Mineralize Skin Finish Natural lijn. Dit poeder geeft naast een natuurlijk daterend effect nog wat extra dekking. Dit poeder vind ik fijn in gebruik in combinatie met mijn MAC foundation en al mijn andere MAC producten.
Mijn bronzen van MAC is mat en in de lichtste kleur die ze in het assortiment hebben. Daar ben ik erg blij mee, omdat een te donkere bronzer op mijn huid echt niet mooi is.
Desert Rose is en blijft een prachtige blust van MAC. Hij is mat. Dat vind ik waarschijnlijk zo mooi aan deze blush naast de kleur. Volgens MAC is de kleur van Desert Rose zacht rood-bordeaux.
Soft & Gentle is een Mineralize Skinfinish. Dit is en blijft voor mij werkelijk de mooiste highlighted ooit. Ik heb echt geen mooiere higlighter gezien.
Voor mijn wenkbrauwen heb ik het wenkbrauwkitje van Make up Revolution gebruikt. In dit palletje zitten drie kleuren en ik heb de lichtste kleur gebruikt zoals altijd. Deze kleur vind ik gewoon bij mezelf het natuurlijkst staan.
Mijn mascara is van Maybelline. De mascara’s van dit merk vind ik heel fijn. Het fijne van deze mascara vind ik het nep wimper effect. Ik heb waarschijnlijk het geduld niet voor het plakken van wimpers, maar het effect van nep wimpers vind ik erg mooi.
Voordat ik van MAC in het algemeen een lipstick gebruik, gebruik ik mijn lip primer. Deze zorgt ervoor dat mijn lipstick gemakkelijker aanbrengt en mooier op mijn lippen zit. Ten slotte laat de primer mijn lipstick langer op mijn lippen zitten.
De finish van Pink Nouveau is satin. De satin finish heeft een beetje glans en dekt even goed als matte lipstick. Volgens MAC is Pink Nouveau helder roze.

Gebruikte producten
Embryolisse Lait-Crème Concentré
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation in NW13
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus
MAC Bronzing Powder in Matte Bronze
MAC Powder Blush in Desert Rose
MAC Mineralize Skinfish in Soft & Gentle
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lipstick Satin in Pink Nouveau
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met MAC Pink Nouveau

Een reactie plaatsen