Look met MAC Pink Pigeon

Ik kan echt zo genieten van high-end make-up. Als ik heel eerlijk ben, vind ik high-end make-up veel mooier en fijner dan low-budget make-up.
Voordat ik me ga opmaken, kies ik al wat voor producten ik ga gebruiken. Want als ik voor een high-end look wil gaan, dan pak ik het liefste een high-end primer.
Mijn MAC foundation vind ik nog steeds helemaal geweldig, vooral ook omdat hij zo ontzettend licht is. Hij is echt fijn en voelt zo prettig aan op mijn houd. Het aanbrengen met mijn kwast in plaats van mijn beautyblender went al langzaam. Nog steeds duurt het iets langer dan met mijn beauty-blender voor mijn gevoel. Ik vind het eindresultaat met een kwast echt veel mooier dan met mijn beauty-blender, dus ik heb het er zeker voor over.
Nog steeds verbaas ik me erover hoe mooi mijn poeder van MAC is. Hij geeft wel iets van dekking. Het matterende effect is echt heel natuurlijk.
Dainty heeft geen matte finish. Daar moet ik nog steeds wel een beetje aan wennen. Eerder had ik alleen een matte blush van MAC. Het beetje glimmende effect van deze blush vind ik erg fijn.
Ik blijf helemaal gek op Soft & Gentle. Hij is echt zo ontzettend mooi. Online ben ik ook nog niet toevallig bij iemand anders een mooiere highlighter tegengekomen.
Pink Pigeon is voor mij de lipstick die ik erbij pak, als Candy Yum Yum te fel vind. Deze roze lipstick is namelijk dieper dan Candy Yum Yum, waardoor hij draagbaarder is. Het is mij een keer gebeurd dat ik Candy Yum Yum niet zo snel kon vinden en dat ik toen Pink Pigeon heb opgedaan.

MAC Pink Pigeon

Gebruikte producten
Embryolisse Lait-Crème Concentré
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation in NW13
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus
MAC Bronzing Powder in Matte Bronze
MAC Mineralize Blush in Dainty
MAC Mineralize Skinfish in Soft & Gentle
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lipstick Matte in Pink Pigeon
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met MAC Pink Pigeon

Een reactie plaatsen