Look met MAC Twig

Toen ik afgelopen woensdag in Groningen was, moest ik uiteraard even bij de MAC Counter langs. Ik liep de Douglas uit met drie nieuwe lipsticks van mijn favoriete make-up merk, waaronder Twig.
De crème van Embryolissie werkt echt super fijn als primer. Hij laat mijn make-up goed op z’n plaats zitten.
Mijn foundation van MAC is een ander product dat ik erg fijn vind. Hij zit boordevol met mineralen, waardoor hij nog iets goeds doet voor mijn huid.
Daarna heb ik mijn foundation afgepoederd met mijn Mineralize Skin Finish Neutral. Dit poeder matteert en geeft nog wat extra dekking. Ik vind het echt een heel fijn poeder.
Vervolgens
Na de bronzer was mijn blush aan de beurt. Ik heb mijn meest geliefde blush Dainty gebruikt om mijn wangen wat kleur te geven.
En toen was het tijd voor de highlighter. Soft & Gentle blijft voor mij echt de mooiste highlighter ever. Het is trouwens mijn enige highlighter van MAC.
Toen al mijn gezichtsmake-up er op zat, heb ik mijn wenkbrauwen gedaan met mijn wenkbrauw kitje van make-up revolution. Ik heb het linkerbovenste poeder gebruikt voor het inkleuren van mijn wenkbrauwen. Deze kleur gebruik ik altijd omdat ik dit het natuurlijkste vind ogen voor mijn wenkbrauwen.
Mijn mascara van Maybelline gebruik nu al een hele tijd en ik vind het echt nog steeds een superfijne mascara. Hij geeft mijn wimpers lekker veel volume en dat is wat ik verwacht van een volume mascara, die extreem veel volume geeft.
Voordat ik de lipstick ging opdoen, gebruikte ik de lip primer. Zo hecht mijn lipstick zich nog beter aan mijn lippen. Ook wordt het aanbrengen van lipstick gemakkelijker door de primer.
Twig is ondanks de satin finish aardig matte. Dat vind ik echt geen probleem, maar ik had hem wel iets minder mat verwacht. Volgens MAC is de kleur van Twig zachtbruin roze.

Gebruikte producten
Embryolisse Lait-Crème Concentré
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation in NW13
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus
MAC Bronzing Powder in Matte Bronze
MAC Mineralize Blush in Dainty
MAC Mineralize Skinfish in Soft & Gentle
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lipstick Satin in Twig
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Look met MAC Twig

Een reactie plaatsen