Look met MAC Viva Glam II

Met mijn Embryose primer ben ik nog steeds heel erg blij. Hij laat mijn make-up heel goed zitten en zorgt ervoor dat de roodheid in mijn gezicht minder wordt. Geen wonder dat deze primer zo geliefd is bij visagisten!
Mijn MAC foundation geeft voor mij precies de goede dekking. Hij is heel zuinig in gebruik. Naast dat het voor mij precies de goede kleur is, maakt hij mijn huid glanzender in plaats van dat hij een matterend effect geeft.
Mijn MAC poeder vind ik echt heel mooi. Hij geeft niet alleen nog een beetje extra dekking, want hij matteert mijn huid op een natuurlijke manier.
Als bronzer heb ik zoals altijd mijn MAC bronzer gebruikt. Ook een product, waar ik nog steeds super blij mee ben. Hij is voor mij echt niet te donker, dus dat is precies goed.
Als blush heb ik Dainty gebruikt. Deze blush vind ik zo mooi, vanwege de glans. Verder matcht hij heel goed met mijn huid.
Verder kan ik echt niet zonder Soft & Gentle als ik MAC producten gebruik. Deze mooie highlighter maakt voor mij mijn look af, als het om gezichtsproducten gaat. Ik vind hem echt zo mooi.
Verder heb ik mijn Maybelline Mascara gebruikt. Dit borsteltje vind ik echt heel prettig.
Van mijn Wenkbrauw palletje gebruik ik altijd de linkerbovenste kleur. Anders heb ik het idee dat ik mijn wenkbrauwen te heftig maak naar mijn smaak.
De lipstick die ik heb opgedaan is Viva Glam II. Deze lipstick heeft in tegenstelling tot mijn meeste MAC lipsticks geen matte finish. De finish van deze lipstick is satin. Dat houdt in dat hij iets minder droog is dan de lipsticks van de matte lijn, waardoor deze een stuk gemakkelijker aan te brengen zijn. Dit houdt wel in dat hij er normaal gesproken zonder lip primer sneller af gaat. Ik gebruik altijd de lip primer, omdat de lipstick zich daardoor beter aan mijn lippen hecht.
Volgens MAC is Viva Glam II zacht rozebeige met glans. In de beschrijving bij de MAC Viva Glam lipsticks staat dat de kleur mauve met een roze tint is. Hij is trouwens in 1997 geproduceerd. Er zitten op dit momenteel in het totaal zes Viva Glam lipsticks in het vaste assortiment van MAC. Elk jaar of elk half jaar gaat MAC een samenwerking met een beroemdheid aan voor het maken van een nieuwe Viva Glam lipstick. Deze lipsticks komen altijd op vrijdag uit. Bij alle MAC verkooppunten heeft iedereen die make-up gebruikt op vrijdag één van de Viva Glam lipsticks op. Elke cent die een Viva Glam lipstick opbrengt exclusief BTW gaat naar het MAC Aids fonds.

vivaglam2

Gebruikte producten
Embryolisse Lait-Crème Concentré
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation in NW13
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus
MAC Bronzing Powder in Matte Bronze
MAC Mineralize Blush in Dainty
MAC Mineralize Skinfish in Soft & Gentle
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lipstick Satin in Viva Glam II
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush

2 gedachten over “Look met MAC Viva Glam II

Een reactie plaatsen