24H Hydrating Gel Crème

Mijn face care routine april 2016

Met de producten van Rituals voor de gezichtsverzorging vind ik mijn face care routine super fijn. Het is voor mij het allerfijnste moment op het gebied van persoonlijke verzorging. Dit komt door de milde werking van de spullen die ik hiervoor gebruik. Daarnaast vind ik het niet echt prettig om zonder mijn gezicht te hebben schoongemaakt te gaan slapen. Alleen mijn oogmake-up remover is van een ander merk.

Oogmake-up remover
Momenteel gebruik ik de Bio gezichtsreiniger van Earhthine. Dit is een reinigingsmelk die ook kan worden gebruikt als make-upremover. Hij verwijdert zelfs zonder veel moeite waterproof mascara. Soms moet ik wel beide kanten van het wettenschijfje gebruiken om alles van mijn ogen af te halen.Ik ben hier heel blij mee, omdat ik niet nu ik waterproof mascara gebruik opeens iets anders hoef te gebruiken voor mijn ogen. Dat het ook geschikt is voor waterproof oogmake-up staat niet in de productomschrijving.

Earthline Bio gezichtsreiniger
Bron afbeelding

Face wash
Ik gebruik de Creamy Foam Cleanser. Nog nooit eerder had ik foam gebruikt en ik vind het heerlijk spul. Het voelt heel fijn aan op mijn huid en het reinigt mijn huid heel goed. Het haalt alle make-up er goed af.
Rituals Creamy Foam Cleanser
Bron afbeelding

Scrub
Eén keer in de week gebruik voor het schubben van mijn gezicht de Brightening Face Exfoliator. Er zitten hele kleine korreltjes in deze scrub. Dat vind ik echt heel fijn aanvoelen. Hierdoor ben ik niet bang dat de scrub mijn gezicht beschadigt. Na het scrubben voelt mijn gezicht lekker zacht aan. Bovendien maakt het mijn gezicht stralender.
Bron afbeelding

Rituals Brightening Face Exfoliator
Bron afbeelding

Masker
Het masker dat ik gebruik, is het Intensive Moisturising Mask. Ik vind het aanbrengen ervan heel fijn. Het masker voelt heel zacht aan. Voor mij voelt het niet aan als heel erg voedend, terwijl het dat wel doet. Het hydrateert mijn huid ontzettend, waardoor mijn gezicht er daarna rustiger uitziet. Voor mij heeft het masker ondanks dat het niet in de productomschrijving staat een rustgevende werking.

Rituals Intensive Moisturising Mask
Bron afbeelding

Tonic
De tonic die ik gebruik, is de Refreshing Facial Toner. Deze tonic verwijdert bij mij de laatste make-up indien ik geen scrub en masker heb gebruikt. Bovendien neutraliseert het mijn huid om daarna crème te gebruiken. Ik had nog nooit eerder tonic gebruikt en ik vind hem super fijn, omdat het mijn gezicht stralender maakt. Het heeft dus ook nog een verfrissende werken, zoals de naam van deze tonic doet vermoeden.

Refreshing Facial Toner
Bron afbeelding

Crème
Mijn crème is 24H Hydrating Gel Crème. Dit spul hydrateert heel goed. Mijn gezicht jeukt veel minder en voelt minder pijnlijk aan.

24H Hydrating Gel Crème
Bron afbeelding

Eindoordeel
Ik vind de producten van Rituals heel fijn in gebruik, zoals jullie al konden lezen. Daarnaast hebben de producten heerlijke, natuurlijke geuren. Met deze reinigingsmelk moet ik soms wel wat moeite doen voor het verwijderen van mijn oogmake-up, maar ik hoef gelukkig niet heel hard te boenen.

Waar te koop?
Earthline Bio gezichtsreiniger – De Tuinen en LieverNatuurlijk.nl € 13,99
Creamy Foam Cleanser – Rituals € 12,50
Brightening Face Exfoliator – Rituals € 12,50
Intensive Moisturising Mask – Rituals € 14,50
Refreshing Facial Toner – Rituals € 10,50
24H Hydrating Gel Crème – Rituals € 26,50

Een gedachte over “Mijn face care routine april 2016

Een reactie plaatsen