Mijn wishlist met Lush gezichtsproducten

Lush, wie kent dit merk niet? Ik had er voordat ik op blogs terecht kwam werkelijk waar nog nooit van gehoord. Op verschillende beautyblogs ben ik producten van Lush tegengekomen. Uiteindelijk ben ik zelf ook wat spulletjes gaan zoeken, die mij heel fijn lijken. Daar heb ik een wishlist van gemaakt. Lush test niet op dieren en hun leveranciers doen dit ook niet.

lushvanishingcreamcollage
Bron afbeelding

De Vashing Cream is een lichte crème die op een eenvoudige manier door je huid wordt opgenomen. De crème heeft de geur van lavendel. Verder is het een hydraterende, verzachtende, ontstekingsremmende, kalmerende en voedende crème. Mijn huid heeft vooral voeding en hydratatie nodig. Bovendien is voor mij een ontstekingsremmende crème voor mijn huid nooit verkeerd, omdat ik zo nu en dan wel last heb van acné.

lushenzymion
Bron afbeelding

Misschien is het verstandig als ik de Vashing Cream ga gebruiken daarnaast de Enzymion Facial Moisturiser te gebruiken voor overdag. Deze crème matteert de huid. Naast dit effect stimuleert deze crème de huid en geeft hij de huid een oppepper. Verder kalmeert en verzacht deze crème de huid. Ten slotte heeft de crème een voedend en hydraterend effect. Deze cremè lijkt mij dus ideaal, omdat mijn huid toch wat vet is en op den duur kan ik last krijgen van een glimmend gezicht, als ik mijn gezicht niet goed afpoeder.

lushbreathoffreshair
Bron afbeelding

Daarnaast wil ik ook de Breath of Fresh Air proberen. Deze toner zit vol mineralen die de huid verstevigen en herstellen. Wat mij zo fijn lijkt aan deze toner is dat hij naast de kalmerende en verzachtende werking de huid voeding en bescherming geeft.

lushmaskofmagnaminty
Bron afbeelding

Ten slotte wil ik heel graag ik een masker van dit merk gebruiken, namelijk het Mask of Mangnaminty. Dit masker reinigt, kalmeert en zuivert de huid. Dit lijkt me zeer geschikt voor mijn gecombineerde huid. Het masker heeft naast een reinigende werking een zuiverend en kalmerend effect.

2 gedachten over “Mijn wishlist met Lush gezichtsproducten

Een reactie plaatsen