Shoplog make-up drogisterij merken

Het is super lang geleden dat ik mijn laatste shoplog plaatste, dus het is weer tijd voor een nieuwe shoplog. Ik heb bij Beauty88 de rest van de chocoladepaletten van I heart Make-up gekocht. De palletten die ik al heb, vind ik heel fijn in gebruik. Ook heb ik het super populaire highlighter palette van Sleek bij deze webshop gekocht. Verder heb ik een lipstick, een bronzer en een blush gekocht bij Drogistplein.


Alle nieuwe chocolatepalletten


Alle kleinere producten dicht

Ook ik ben enthousiast over de goede kwaliteit van de chocolade palletten I Heart Make Up. Hierdoor werd ik heel nieuwsgierig naar de overige palletten van deze lijn.


Golden Bar


I heart Chocolate


I heart Chocolate and peaches


I love Chocolate


Salted Caramel

Het Solstice Highlighting Palette van Sleek is heel populair in Blogland. Hierdoor werd ik heel nieuwsgierig naar dit mooi palletje. Wat mij opvalt, is dat het zo’n mooi, klein palletje is. Dat maakt hem ideaal om mee te nemen.
Verder heb ik van Rimmel de Natural Bronzing Powder in 022 Sun Bronze gekocht. Dit is de lichtste bronzer die ik kon vinden. Dat moet ook wel bij mijn lichte huid.
an Rimmel heb ik verder een Lastig Finish Lipstick by Kate Matte in 107. Over de Rimmel lipsticks heb ik veel gelezen. Ik ben heel benieuwd hoe ik deze kleur op mijn lippen vind.
Ten slotte heb ik van Maybelline een nieuwe blush in 60 Cosmopolitan. Dit is een mooie niet te felle roze blush.

Een reactie plaatsen