Tweede look met een felroze lipstick van Maybelline

Ik heb ook nog een andere felle kleur van Maybelline dan die ik eerder liet zien.
Voor deze look heb ik mijn primer van de Etos gebruikt onder mijn BB cream van Maybelline. De primer zorgt er voor dat mijn make-up beter blijft zitten. De BB cream van Maybelline is perfect voor mij. Ik waardeer hem echt heel erg. Hij geeft wat dekking, wat ik heel fijn vind. Daardoor ziet mijn huid er egaler uit.
Daarna heb ik mijn poeder van NYX gebruikt met mijn blush brush van Real Techniques. Dit poeder matteert mijn huid heel goed en Ik vind deze kwast heel geschikt voor poeder. Voor blush vind ik hem toch wat te groot.
Verder heb ik mijn vertrouwde hartvormige doosjes van I Heart Make-up weer gebruikt voor bronzer, blush en highligher. Ik weet dat er bloggers en volgers zijn die van mening zijn dat glanzende bronzer alleen in de zomer kan, maar ik pak gewoon wat bij mijn mood past. Daarnaast pak ik de glimmende bronzer wel het liefste omdat deze lichter is dan mijn andere budgetbronzer. Voor blush heb ik weer de lichtroze blush gepakt. Als highlighter is de lichte kleur in mijn doosje waar mijn bronzer in zit naar mijn mening de mooiste, dus ik heb die kleur gebruikt.
Mijn wenkbrauwkitje van Make-up Revolution gebruik zoals altijd voor mijn wenkbrauwen. Ik gebruik nog steeds de linkerbovenste kleur. Deze kleur vind ik het natuurlijkste bij mij staan.
Met mijn Maybelline mascara gaat het nog steeds goed. Ik gebruik hem nog steeds met ontzettend veel plezier. Hij separeert mijn wimpers mooi, dus ik blijf hem denk ik gebruiken totdat hij niet meer zo goed bevalt.
De lipstick die ik bij deze look heb gebruikt, is ook weer mooi felroze. De lipstick is van de color Sensational lijn. De kleur is de 884 Fiery Fuchsia. Ondanks dat er matte op de verpakking staat, vind ik hem toch nog aardig creamy op mijn lippen aanvoelen.

fieryfuchsia

Gebruikte producten
Etos Hydrating Primer
Maybelline BB Cream Dream Pure in Light
NYX Studio Finishing Powder
I Heart Makeup Summer of Love in Triple Baked Bronzer
I Heart Makeup Blushing Hearts in Triple Baked Blusher
Maybelline Color Sensational in 884 Fierry Fuchsia
Make up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit Medium / Dark
Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ Mascara

Gebruikte tools
Real Techniques Face Expert Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Brow Brush

2 gedachten over “Tweede look met een felroze lipstick van Maybelline

Een reactie plaatsen