De door mij weggegooide producten in april 2016

Weggegooid april 2016

Het is weer tijd voor een blogpost over wat ik de afgelopen maand heb weggegooid.

De door mij weggegooide producten in april 2016

Ongeveer elke drie maanden gooi ik een mascara weg. Als ik merk dat het begint te prikken, gooi ik de mijn mascara echt aan de kant en ga ik verder met een nieuwe. Dit was de Volumeplus+ Waterproof van Catrice. Hij is mij heel goed bevallen, maar helaas is deze variant meer verkrijgbaar.
Ook heb ik handzeep weggegooid. Deze heb ik gewoon opgemaakt. Hij heeft echt echt een heerlijke lavendelgeur. Ik vond het een fijne zeep in gebruik. Waar ik bij handzeep heel erg belangrijk vind, is dat het hygiënisch is. Een pompflacon geeft mij dan ook mijn voorkeur boven een stuk zeep.
Verder heb ik een douchegel en badschuim van Fa opgemaakt. De kleine is de Vitamine & Power Vitamin C + Pink Grapefruit. Op zich vond ik het een prima douchegel, maar de geur vond ik alleen niet zo geweldig. Vandaar dat ik deze niet weer ga kopen en zeker niet in het groot.
De grote verpakking is de Mystic: Moments Shea Butter & Passion Flower. Per ongeluk had ik per ongeluk spul voor in bad meegenomen in plaats van douchegel. Het voordeel an producten van badschuim is dat je het ook voor bij het douchen of gewoon bij het wassen met een washandje kunt gebruiken. Ik ben echt fan van shea Butter en de bloemengeur vind ik ook heerlijk.
Ook heb ik twee mondverzorgingsproducten van Detaid opgemaakt. Het Desensin Repair mondwater heb ik ook al besproken bij mijn vorige blogpost over weggegooide producten. Voor mij werkt dit mondwater tegen de gevoeligheid van mijn tanden goed. Ook beschermt het je tandvlees. Waarschijnlijk is hierdoor mijn tandvlees een stuk rustiger geworden. Dit mondwater herstelt en versterkt het tandglazuur ook. Nu heb ik geen problemen met glazuur van mijn tanden tot zover ik weet. Met versterking van het glazuur is natuurlijk niks mis.
Ten slotte heb ik de Desensin gel die ook van Dentaid is opgemaakt. Een hele fijne tandgel die je op je gevoelige tanden kunt smeren met zowel je tandenborstel als je vinger en als tandentandpasta kunt gebruiken. Zelf vind ik met deze gel de eerste manier het fijnste. Deze werking van deze tandgel is heel intensief. Het geeft meteen verlichting van de klachten. Het voordeel van de gel vind ik dat ik deze ook gewoon kan gebruiken in combinatie met een normale tandpasta. Volgens mij wordt dit niet aangeraden door Detaid, maar dit werkt voor mij heel goed. Zo kan ik ook normale tandpasta zonder problemen gebruiken. Maar dan moet ik wel de gel op mijn tanden smeren. Ik had dat een poosje niet gedaan, waardoor ik eind maart onder andere voor dit probleem weer bij mijn tandarts zat.

2 gedachten over “Weggegooid april 2016

Een reactie plaatsen