Weggegooid januari en februari 2017

Ik heb weer een aantal beauty producten opgemaakt de afgelopen twee maanden. Tijd voor een artikel over de weggegooide producten. De weggegooide producten zijn een mascara, een potje dag- en nachtcrème, een tube tandpasta, een flacon handzeep, een face wash en een fles styling mouse voor mijn haar.

Laat ik beginnen met de mascara. Dit is the Colossal Go Extreme! Volume Mascara. Ik vond het een hele fijne volume mascara. Hij doet wat hij moet doen en ik houd wel van extreem volume.
Verder heb ik de Max Withe One Optic van Colgate opgemaakt. Een prima tandpasta, die doet wat ik van een whitening tandpasta verwacht.
De Hydro E creme van de Earth Line is opgegaan. Een mooie crème voor de droge en vochtarme huid. Een super fijne crème die ik zo opnieuw zou kopen en gebruiken.
Ik heb een handzeep van Soapy opgemaakt. Deze is met lavende
l & citrus. De geur vond ik lekker. De zeep functioneerde zoals ik van een handzeep verwacht. Er staat op de verpakking dat hij ook werkt tegen de geur van knoflook en ui. Hier heb ik hem helaas niet op kunnen testen. Ik snij geen uien en knoflook. Knoflook heb ik wel in huis in poedervorm.
Van Syoss heb ik de Max Hold Styling Mouse opgemaakt. Wat een goed styling product. Soms hoefde ik mijn haar echt niet te doen, als ik het de vorige dag goed had gedaan met deze mouse. Hier hou ik van. Vaak deed ik mijn haar wel gewoon, omdat ik mijn haar nog wat mooier wilde hebben.
De Face Wash Pure Active van Garnier is helemaal op. Ik vond het een prima face wash, maar ik vind een tube echt geen handige verpakking. Daardoor kon ik de face wash niet goed doseren. Dit is voor mij reden genoeg om de face wash niet opnieuw aan te schaffen.

2 gedachten over “Weggegooid januari en februari 2017

Een reactie plaatsen