Weggegooid juni, juli en augustus 2016

De afgelopen drie maanden heb ik behoorlijk wat producten opgemaakt of weggegooid zonder ze op te maken. Dit heeft ermee te maken dat ik niet altijd even goed reageerde op een product of omdat ik ze gewoon niet echt mooi vind. Het gaat om zowel make-up als verzorgingsproducten haarstyling producten.

weggegooidelipsticksjunijuliaug2016

Ik heb een deodorant van Dove opgemaakt. Dit is de Original. Er zit geen alcohol in en wat mij betreft, is een prima deodorant met een geur die niet heel erg stinkt. Soms vind ik deodorant niet echt heel lekker ruiken.
Daarnaast heb ik een tube face wash van Rituals opgemaakt. Het is de Creamy Foam Cleanser. Een hele fijne foam voor het reinigen van je gezicht. Alleen voelde mijn gezicht soms wat vervelend aan na het gebruik van de face wash. Dat heb ik gewoon voor lief genomen, omdat ik het niet echt heel erg vervelend vond.
Van Syoss heb ik het ook het één en ander opgemaakt. Om te beginnen een shampoo, Keratine Hair Protection. Deze shampoo heb ik al eerder opgemaakt en ik vond het echt een hele fijne shampoo in gebruik. Het herstelt je haar, zodat het weer mooi wordt tijdens het wassen. Verder heb ik twee styling producten opgemaakt. De beauty Elifixir heb ik vooral gebruikt als finishing touch na het gebruik van mijn mouse. Het gaf mijn haar glans en het werd er lekker soepel van. Ten slotte heb ik de de Curl control opgemaakt. Dit is het styling product voor veerkrachtige krullen en fixatie. Het zorgde ervoor dat de pluis eruit gaat en dat mijn haar goed in model kwam. Op de verpakking staat weliswaar dat het 48 uur werkt, maar ik heb het toch wel elke dag gebruikt. Ik was erg tevreden over deze drie producten.
Verder heb ik douchespul opgemaakt. Dit was de Oriental Sanctuary van Avon Senses Spa. Ik heb ‘m van iemand gekregen en zal hem niet zo snel opnieuw kopen, ondanks de heerlijke frisse geur. Het flesje gaat nogal moeilijk open en dicht.
Ook heb ik handzeep van Daily Cosmetics opgemaakt. De naam van deze handzeep is Fresh Hand Soap. De geur vind ik heerlijk fris. Ik heb ‘m gekocht bij de Etos.
Het laatste verzorgingsproduct is een reinigingslotion voor je ogen. Dit is oogreiningingslotion van Garnier. Het verwijdert op een hele gemakkelijke manier zelfs waterproof make-up. Het is zo’n dubbele substantie die uit water en olie bestaat. Ik ben fan van dit product.
Ik heb in het totaal twee mascara’s weggegooid. Dat zijn de Jet Lash Speed Volume Mascara van Catrice en de Get Big! Lashes Volume Boost Water Proof mascara van Essence. De eerste heb ik gewoon na drie maanden weggegooid, zoals gewoonlijk. Hij beviel me goed. Over de tweede ben ik helaas niet zo positief. Mijn ogen gingen prikken toen ik hem gebruikte. Geen idee waardoor het komt, maar ik heb ‘m dus meteen bij mijn weggegooide producten gemikt.
Verder heb ik een vloeibare eyeliner, de Aye Aye Captain van W7 weggegooid. Ik kan echt niet met vloeibare eyeliner overweg. Eerst deed ik het dan nog over mijn mascara heen, maar dit vond ik ook niet echt ideaal.

weggegooidelipsticksjunijuliaug2016

Ten slotte heb ik zes lipsticks weggegooid. Ik vind ze namelijk niet echt heel mooi bij mezelf staan.
Sensual Nude van de Color Care lijn van Etos is een nude kleur, maar hij had van mij iets zachter genomen. Helemaal nu ik twee hele mooie nude lipsticks van MAC en een hele mooie nude lipstick van Maybelline heb.
Longlasting lipstick in 20 Get The Look van Essence is mij iets te licht felroze. Ik word er niet mooier van.
Longlasting lipstick in 02 All You need Is Red van Esccence is een rode lipstick met een wat oranje ondertoon. Ik durfde nooit zo goed met rode lipstick over straat, maar nu ik voor mij de juiste rood heb gevonden wel. Alleen die lipsticks hebben een blauwe ondertoon, dus dit is helaas de verkeerde ondertoon.
Dan heb ik ook nog de Ultimate Stay in 080 Pasion Red van Catrice. Die hoort donkerrood te zijn, maar op mijn lippen slaat hij wat meer roze uit. Ergens op internet had ik gelezen dat deze net als de vorige rode lipstick een oranje ondertoon heeft. Daar zal het waarschijnlijk aan liggen.
Ook heb ik Dark Diva van Etos weggegooid. Hij is gewoon veel te donker voor me.
Als laatste wil ik het even hebben over Scandalous Immoral van Make-up Revolution. Dit is een lichtblauwe lipstick. Deze had ik gratis gekregen bij een bestelling en ik vind ‘m nu niet echt super mooi bij mezelf staan.

2 gedachten over “Weggegooid juni, juli en augustus 2016

Een reactie plaatsen