Opgemaakte producten mei 2016

Weggegooid mei 2016

Het is weer hoog tijd om jullie te laten zien wat ik de afgelopen maand heb weggegooid.

Opgemaakte producten mei 2016

Ik heb twee huidverzorgingsproducten opgemaakt, mijn crème van Rituals en mijn make-upreiniger.
De afgelopen maanden heb ik de Bio gezichtsreiniger van Earth-Line gebruikt. Ik vind hem erg fijn. Hij haalde zelfs zonder al te veel problemen mijn waterproofmascara weg. Top spul en ik heb hier alweer een backup van.
Verder heb ik de 24H Hydrating Gel Cream van Rituals opgemaakt. Volgens Ritualen is het effect van deze gelcrème een gehydrateerd huid, die soepel aanvoelt. Dat doet het ook echt, dus ik was heel blij met deze crème. Nu ben ik inmiddels iets anders gaan gebruiken, omdat ik de prijs van de crème nogal hoog vind. Hij kost rond de € 25 voor 50 milliliter.
Ik heb afgelopen maand geen mondwater voor gevoelige tanden weggegooid. Dit is een goed teken, want dit geeft aan dat het me lukt zonder mondwater te gebruiken zonder dat ik pijn in mijn mond heb. Hier ben ik heel blij mee.
Wel heb ik het Vitis ginigival mondwater weggegooid. Dit mondwater geeft ondersteuning van de mondhygiëne bij een tandvleesontsteking volgens Detail, de fabrikant. Wat zal ik erover zeggen? Mijn tandvlees bloedt inderdaad minder, dus het heeft wel dergelijk effect. Ik ben hier heel blij mee, omdat ik bloedend tandvlees absoluut niet fijn vind. Ik vind het vies, als ik bloed zie na het gebruik van mijn ragers. Inmiddels heb ik er een back-up van gekocht.
Om even binnen de mondhygiëne te blijven, heb ik tandpasta van Desensin opgemaakt. Deze tandpasta is ook door Dentaid gemaakt. De fabrikant beweert dat deze tandpasta werkt tegen tandgevoeligheid. Dit doet deze tandpasta zeker en ook nog op een goede manier. Qua smaak vond ik deze tandpasta niet zo geweldig. Hij is mij niet fris genoeg, maar qua werking vind ik deze tandpasta echt super fijn. Ik heb nog een backup van deze tandpasta liggen, die ga ik zeker gebruiken voor het effect.
Verder heb ik verschillende lipglossjes en een liquid lippenstift weggegooid, omdat ik ze niet meer mooi vind. Die van Gosh ruikt heel chemisch en daar ben ik echt geen fan van. Een chemische geur kan ook betekenen dat het product te lang open ligt. Ik denk dat het het tweede is, dus weg ermee.
Ten slotte ligt mijn oogpotlood van Eccense er ook bij, die is helaas kapot gegaan. Hij was ook veel te hard.

2 gedachten over “Weggegooid mei 2016

  1. Jammer van het potlood van Essence. Je hebt weer van alles opgemaakt en weggegooid 🙂 Ik moet nog steeds een filmpje maken met mijn verzameling aan opgemaakte producten 😛

Een reactie plaatsen