Weggegooid november en december 2016

Het is weer januari. Via deze weg wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen. De afgelopen twee maanden heb ik niet echt heel veel producten opgemaakt of weggegooid zonder ze op te maken, maar ik wil graag van die lege verpakkingen af.

weggegooidnovdec16
Eind december heb ik weer een deodorant van Nivea opgemaakt. Het is de Sentive & Pure. Hij werkt goed tegen zweten en volgens de verpakking zou hij 48 uur moeten werken, maar ik heb hem gewoon dagelijks gebruikt. Dat vind ik wel zo fris. Deze deodorant bevat geen parfum, alochol en parabenen en conserveringsmiddelen.
Verder heb ik een handzeep van de Albert Heijn opgemaakt. Deze handzeep zit in een flacon met een pompje. Verder heeft de zeep een frisse geur. De zeep maakte mijn handen ook goed schoon.
Ik blijf even in de categorie zeep. Verder heb ik een shower foam van Rituals opemaakt. Het was de limited edition van vorig jaar zomer. De geur vond ik echt heerlijk. Het spul deed gewoon wat hij moest doen. Jammer dat dit product deel uit maakte van de limeted collection. Ik zou hem graag opnieuw kopen.
De make-up primer van Catrice Prime and Fine heb ik met veel plezier opgemaakt. Hij verkleint de poriën en is anti-glans. Vooral dat laatste heb ik met mijn gemengde huid nodig. Een prima primer en ik had er maar heel weinig van nodig. Ik vond hem prima werken vooral voor de prijs die je er voor betaalt.
Een andere primer, de Insta Glow van Miss Sporty heb ik twee keer gebruikt. Daarna kwam ik er achter dat hij uitslag op mijn gezicht veroorzaakte. Toen ben ik gestopt met het gebruiken van deze primer. Erg jammer, hij is duurder dan de Catrice primer.
Als laatste heb ik weer en tandpasta van Desensin opgemaakt. Het is de tandgel. Deze gel gaat erg goed tandgevoeligheid tegen. Het fijne aan deze tandgel vind ik dat ik hem naast gewone tandpasta kan gebruiken.

2 gedachten over “Weggegooid november en december 2016

    • Ik vind het wel een van de fijnste deo’s eerlijk gezegd. Dat was zeker jammer, maar het nodigt aan de andere kant wel uit om andere producten te proberen.

Een reactie plaatsen