Weggegooid september en oktober 2016

De maand oktober is al om. Wat gaat de tijd snel. Voor we het weten is het alweer kerst en oud en nieuw. Ik heb van de maanden september heel veel spullen bewaard, die ik heb opgemaakt of producten die echt een miskoop zijn geweest.

weggegooidseptokt16

Ik begin met de make-up producten. De Maybelline Dream Pure in Light – Medium heb ik helemaal opgemaakt. Een hele fijn BB-Cream voor als ik geen foundation op wil maar toch wel make-up. Alleen de teint vind ik voor mezelf bij nader inzien toch wat te donker, omdat ik erachter ben dat ik bij MAC toch echt de lichtste tint nodig heb.
Het Longlasting eye pencil Waterproof in 010 New Kids On The Black van Catrice heb ik één keer gebruikt. Toen kwam ik erachter dat ik het echt fijn vind om met een automatisch potlood te werken.
Dan zijn de mondverzorgingsproducten aan de beurt. Ik heb als eerste weer het mondspoelmiddel Desensin Repair van Dentaid opgemaakt. Dit mondspoelmiddel blijf ik gebruiken, ondanks de vieze, chemische smaak. Het doet namelijk wat het moet doen. Het heeft een effectieve werking tegen gevoelige tanden.
Verder heb ik een tube Repiar & Protect van Sensodyne opgemaakt. Ook doet deze tandpasta wat ik ervan verwacht. Het werkt heel effectief tegen gevoelige tanden.
Ook heb ik een tube Perfect White Black van Beverly Hills Formula opgemaakt. In deze tandpasta zit houtskool waarmee je tandaanslag tegengaat en wittere tanden krijgt. Het haalt inderdaad tandaanslag weg of laat je tanden optisch witter lijken. Ik zou hem ondanks de effectieve werking niet zo snel opnieuw kopen, omdat ik de zwarte tandpasta nogal vloeibaar vind.
Ik sluit af met de verzorgingsproducten. Ik heb een tube Sun Cream face met SPF 30 opgemaakt. Dit is een zonnebrand voor je gezicht. In de zomer heb ik hem bijna dagelijks gebruikt. Op sommige dagen vergat ik hem gewoon te gebruiken. Ik vond het heel een fijn product.
Verder heb ik de Refreshing Facial Toner van Rituals opgemaakt. Ik vond het een fijn product om mijn gezicht mee schoon te maken na mijn face wash.
Verder heb ik de Sensational Soft Cleanser opgemaakt. Echt een fijne face wash. Hij is vloeibaar. Hij zorgde ervoor dat mijn gezicht niet trekkerig aanvoelde na gebruik. Ik vond hem wel iets te vloeibaar, waardoor het doseren niet echt heel gemakkelijk was.
Verder heb ik de Aloë Vera Intensief Nachtcrème opgemaakt. Een fijne nachtcrème die geschikt is voor elk huidtype.
Verder heb ik de Tea Tree Dag- en & Nachtcrème opgemaakt. Een hele fijne crème die ik ’s ochtends heb gebruikt. Hij zuivert de huid en werkt tegen acné.
Verder heb ik een mini 24H Hydrating Cream van Rituals opgemaakt. De grote versie van de crème heb ik online bij Rituals gekocht maanden geleden. Toen die op was, heb ik eerst mijn andere crèmes opgemaakt. Toen ik deze weer tegenkwam, heb ik ‘m gebruikt en opgemaakt. Een hele fijne crème voor de gemengde huid.
Verder heb ik bij de Douglas een proefje van de Hydra Global van Sisley gekregen. Deze kwam ik laatst tegen bij mijn verzorgingsproducten en ik wilde hem toch maar proberen. Deze crème is voor de vochtarme huid. Op zich een prima crème, maar hij is voor mij echt boven mijn budget.

2 gedachten over “Weggegooid september en oktober 2016

Een reactie plaatsen