Over mij

Mijn naam is Miotte Keesman en ik woon in Leeuwarden. Op 31 oktober 1988 ben ik geboren in Heerenveen, waar mijn zusjes en ouders nog steeds wonen. Ik lees heel veel boeken. Sinds 2015 doe ik op Goodreads mee aan de Reading Challenge en is het me gelukt om 45 boeken in een jaar te lezen. Daarnaast ben ik gek op schrijven. Voor theSword Magazine ben ik sinds 2015 op vrijwillige basis werkzaam als redacteur. Naast lezen en schrijven vind ik het kijken van films en series erg leuk om te doen. Tekenen en fotobewerking doe ik ook graag. Daarin kan ik me ook goed uiten. Persoonlijke hygiëne vind ik belangrijk en voor make-uppen maak ik ’s ochtends graag tijd vrij. Ik vind het voor mezelf belangrijk dat ik er leuk uit zie. Mode is iets wat me minder interesseert, maar ik vind het belangrijk als ik me prettig voel in mijn kleding.

Mijn gezicht

Ik ben geen standaard blogger. Bij mijn geboorte heb ik zuurstofgebrek gehad, waardoor ik Cerebrale Parese Diplegie heb. Dat komt door zuurstofgebrek tijdens mijn geboorte. Hierdoor ben ik gebonden aan een handbewogen rolstoel. Ik doe al een aantal jaar aan rolstoeltennis. Van zitskieën en watersport kan ik ook ontzettend genieten.

Ik op de tennisbaan in mijn tennisrolstoel

opzitski

Mijn fiets is een aankoppelbare handbike. Hiermee verplaats ik me in de stad. Het voordeel is dat ik mijn rolstoel bij me heb. De voorwieltjes gaan omhoog, waardoor kikken fietsen. Als ik de kans heb mijn handbike binnen neer te zetten bij bijvoorbeeld een supermarkt doe ik dat. Dit heeft met veiligheid te maken en soms doe ik het uit praktische overwegingen.

Met handbike