Boekrecensie: Duivelspact van Loes den Hollander

Sommige mensen hebben geld, zijn gezond en gelukkig. Marijn bezink van Heemstede heeft de overtuiging dat ze bij deze mensen hoort. Maar dan gebeurt er iets, wat ze niet kon voorzien. Marijn heeft de verschrikkelijkste dag die ze heeft meegemaakt, verwerkt en een plaatsje kunnen geven. Alleen meld er zich iemand die haar iets vertelt wat die hele gebeurtenis in een ander daglicht plaatst. Vanaf dat moment heeft ze de keuze tussen wraak of vergeving. Ze maakt een keuze die gevolgen heeft voor haar leven.

Boekinformatie
Titel: Duivelspact
Auteur: Loes den Hollander
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Verschenen: oktober 2016
ISBN: 9789461092243
Genre: Thriller

Mijn mening
Een boek van Loes den Hollander lees ik met heel veel plezier. Zij weet mij als lezer echt te boeien. Dat was bij dit boek echt niet anders. In het begin wist ik gewoon niet hoe het verhaal in elkaar steek en had ik daar wel even moeite mee. Het was toch wel een hele andere thriller dan ik van Loes den Hollander ben gewend. Toch besloot ik door te lezen. Ik wilde weten hoe het verhaal in elkaar zat. Daar heb ik zeker geen spijt van. Het knappe van Loes den Hollander vond ik echt dat ze me zo op het verkeerde been heeft gezet. Eerst snapte ik er echt helemaal niks van, maar daarna werd het me toch langzaam duidelijk. Het verhaal heeft onverwachte wendingen, waardoor ik dit verhaal heel erg heb gewaardeerd. Het einde had ik echt helemaal niet verwacht.
Mijn beoordeling: 4 van 5 sterren.

2 gedachten over “Boekrecensie: Duivelspact van Loes den Hollander

Een reactie plaatsen