Boekrecensie: Meesterdeal van Marlen Beek-Visser

Bo van Lierop komt erachter dat haar dochter Eva een relatie heeft met haar mentor. Haar mentor is 42. De spanningen lopen thuis hoog op. Ook maakt het feit dat Bo en haar man Adam een groot geheim hebben het er niet makkelijker op. Dit geheim hadden ze beter veel eerder met Eva kunnen delen. Gaat Adam zich hierom steeds vreemder gedragen? Bo’s enige uitvlucht is haar vrijwilligerswerk bij de Hulplijn. Ze bouwt een band op met Emiel en hij weet een manier waarop hij Bo kan helpen. Als Bo van plan is de confrontatie aan te gaan, gebeurt er iets wat een schok die met allemaal emoties gepaard veroorzaakt.

Boekinformatie
Titel: Meesterdeal
Auteur: Marlen Beek-Visser
Uitgever: Ellessy Crime
Verschenen: december 2016
ISBN: 9789086603121
Genre: Thriller


Bron afbeelding

Mijn mening
Wat een goede thriller van Marlen Beek-Visser. Ik heb haar eerste thriller Stem! ook gelezen. Dat vond ik ook een goed boek, ondanks dat ik sommige dingen uit dat boek niet helemaal had meegekregen. Bij dit boek was dit niet zo. Ik vond het verhaal veel minder langdradig. Persoonlijk geef ik toch de voorkeur aan dit soort thrillers. Ik houd van spannende boeken die niet te langdradig zijn. De spanning wordt op een goede manier opgebouwd. Ik wilde op een gegeven moment echt meer stoppen met lezen. Het einde zag ik ook echt niet aankomen. Aan het einde van het verhaal ontdekte ik de relatie tussen het geheim tussen het grote geheim van Bo en Adam en het verhaal. Dat is ook wat ik heel heftig vind.
Mijn oordeel: 3,5 van de 5 sterren.

2 gedachten over “Boekrecensie: Meesterdeal van Marlen Beek-Visser

Een reactie plaatsen