Boekrecensie: Pijngrens van Loes den Hollander

Annemiek, Bridget en Maxim lijken het goed voor elkaar te hebben, voordat ze worden geconfronteerd met een vliegtuigramp. Deze herinnert hen aan een vliegtuigramp van jaren geleden, die ze nog niet goed hebben verwerkt.
Ze zijn allemaal apart op zoek naar manieren om controle te hebben over de angst en onrust die ze hebben. Annemiek moet een belangrijke beslissing nemen. Bridget moet alles op alles zetten om zichzelf staande te houden. Maxim maakt voor de tweede keer in zijn leven een fout, waar hij niets meer aan kan veranderen.  
Eerst lijkt het dat iedereen zelf dit probleem voor zichzelf moet oplossen, maar ze ontdekken dat hun levens met elkaar verbonden zijn.

Boekinformatie

Titel: Pijngrens

Auteur: Loes den Hollander

Uitgever: De Crime Compagnie

Verschenen: april 2017

ISBN: 9789461092748

Genre: ThrillerBron afbeelding

Mijn mening
Dit was voor mij het eerste boek van Loes den Hollander dat ik bijna aan de kant heb gelegd, omdat ik er niet goed in kwam. Wat ben ik achteraf blij dat ik dat niet heb gedaan. In het algemeen ben ik echt fan van de boeken van Loes den Hollander. Daarnaast is haar schrijfstijl vlot en kennen boeken van haar nooit echt lange hoofdstukken. Het is zo’n spannend boek. Het verhaal zit zeker op een logische manier in elkaar. Zo nu en dan komt het verhaal ongeloofwaardig over, maar dat maakt het zeker niet minder spannend.
Mijn oordeel: 3,5 van 5 sterren.

2 gedachten over “Boekrecensie: Pijngrens van Loes den Hollander

Een reactie plaatsen