Vals alarm van Marelle Boersma

Boekrecensie: Vals alarm van Marelle Boersma

Janna probeert haar baan bij haar veeleisende werkgever met de zorg voor haar dochter Fleur man Roderick met elkaar te combineren. Dat wil ze zo goed mogelijk doen. Alls Roderick opeens besluit bij zijn jongere vriendin in te trekken, blijft Janna achter. Ze heeft geen geld en ander eigendommen meer. Ze doet nog een laste poging tot het beperken van de schade. Met deze actie maakt ze haar ex woedend. Te laat komt Janna tot het besef dat Roderick haar echt keihard kan raken. Hij maakt hun dochter het slachtoffer van zijn wraakgevoelens.

Boekgegevens
Titel: Vals Alarm
Auteur: Marelle Boersma
Uitgever: De Crime Compagnie
Verschenen: januari 2015
ISBN: 9789461091833
Genre: Thriller

Vals alarm van Marelle Boersma
Bron afbeelding

Mijn beoordeling
Ik heb nog maar één boek van Marelle Boersma gelezen en dat is me goed bevallen. Het mooie van haar boeken vind ik dat ze er een actueel onderwerp uitpakt. Hiermee maakt ze zich in mijn ogen uniek. Dit doen niet veel thrillerauteurs of het is bij mij niet bekend. Ik werd echt door dit verhaal geraakt. Het is echt verschrikkelijk dat Janna haar dochter kwijtraakt door de wraakactie van Roderick. Ondanks dat ik geen kinderen heb, kan ik me zo goed voorstellen dat ze haar dochter mist. Jeugdzorg neemt voor haar uit het niets Fleur zomaar mee. De organisatie gaat uit van één kant van het verhaal. Ik sta nog steeds verbaasd over hoe dit in vredesnaam had kunnen gebeuren. Daarom begrijp ik het machteloze gevoel van Janna zo goed.
Waardering: 4 van de 5 sterren

Een gedachte over “Boekrecensie: Vals alarm van Marelle Boersma

Een reactie plaatsen