Boekrecensie: Zonder jou van Chantal van Gastel en Priscilla van Gastel

Wat doe je als je zoon steeds gevaarlijker wordt voor zichzelf en zijn omgeving?
Valerie moet voor de tweede keer in haar leven een keuze maken. Beide keren zorgde haar grote liefde Oscar ervoor dat ze moest kiezen. Jaren geleden moest ze kiezen tussen haar voorspelbare leven en een vrijgevochten bestaan met hem.
Nu is hij serieus van plan haar en hun zoon Mick te verlaten. Dat komt door het gedrag van Mick. Zijn gedrag is echt zo verschikkelijk dat Oscar het niet meer pikt. Hierdoor staat Valerie er alleen voor. Het gedrag van Mick wordt steeds erger. Valerie probeert haar kind en zichzelf te beschermen. Ze heeft geen idee hoe ze dat in vredesnaam moet doen.

Boekinformatie

Titel: Zonder jou

Auteur: Chantal van Gastel en Priscilla van Gastel

Uitgever: HarperCollins Holland
Verschenen: september 2016

ISBN: 9789461092748
G
Genre: Thriller


Bron afbeelding

Mijn mening
Chantal van Gastel ken ik van haar feelgood romans. Dit is het eerste boek dat ze samen met haar zusje heeft geschreven. Het verhaal zit zo goed in elkaar. Fascinerend en echt heel smerig vond ik het verhaal zeker. Het gedrag van Mick is echt verschrikkelijk. Zo nu en dan krijg je als lezer een kijkje in zijn belevingswereld, zodat je ook weet wat er in hem omgaat. Zelden zijn er voor mij momenten in een boek waarop ik niet durf verder te lezen, omdat ik het zo eng vind. Dit boek had er voor mij sowieso één.
Mijn oordeel: 4 van de 5 sterren.

2 gedachten over “Boekrecensie: Zonder jou van Chantal van Gastel en Priscilla van Gastel

Een reactie plaatsen