Review The Vampire Diaries Seizoen 1

‘Meer dan honderd jaar leefde ik verborgen, maar nu niet meer. Ik ken de gevaren, maar ik moet haar leren kennen.’ In The Vampire Diaries is het duister, dreigend, De vampieren zijn helemaal zoekende naar mensenbloed om te drinken. Ook bevat de serie de nodige romantiek. De serie begon ooit als een serie romans die geschreven was door L.J. Smith en inmiddels is de serie een succes op tv. Het eerste seizoen zorgt voor onvergetelijke personages die zowel levend als dood zijn. De vampierbroers Stefan en Damon, de een is goed en ander is slecht. Elena is heel mooi en de broers werden zo’n 150 jaar geleden verliefd op haar. Jeremy, Bonnie, Matt en nog meer inwoners van het dorp Mystic Falls in Virginia spelen een rol in serie. Allemaal zijn ze in een betoverend web vol geheimen, passie en angst.

Gegevens over de serie
Titel: A vampire Diaries
Schijver(s): L.J. Smith, Kevin Wiliamson en Julie Plec
Genre: Romantiek
Leeftijd: 12 jaar en ouder
Reden voor deze leeftijd: Geweld, Angst en Alcohol- en/of drugsmisbruik
Speelduur: 990 minuten
Acteurs: Nina, Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Katerina Graham en Candice Acolla
Distributeur: Warner Home Video
Verschenen: maart 2013


Bron afbeelding

Mijn mening
Aan deze serie heb ik me een aantal jaar eerder gewaagd, wat destijds helaas geen succes was wegens tijdsgebrek. Gelukkig heb ik nu alle tijd om toch weer deze serie te kijken. Hij is echt de moeite waard. Ik kijk hem via Netflix. Eerlijk moet ik toegeven dat dit een verslavende serie is. Hij is heel boeiend. Er zitten soms wel enge en gewelddadige scenes in deze serie, zoals de kijkwijzer dat ook aangeeft. Gelukkig zitten er ook normale scenes in de serie, wat zorgt voor een leuke afwisseling.
Mijn oordeel: 4 van de 5 sterren.

2 gedachten over “Review The Vampire Diaries Seizoen 1

Een reactie plaatsen