Weggegooid maart t/m augustus 2017

Het afgelopen jaar heb ik heel veel producten weggegooid. Het zijn vooral verzorgingsproducten en wat haarstyling producten die ik heb opgemaakt. Er zitten ook wat make-up producten die ik eigenlijk niet meer gebruik. Ook kreeg één van mijn make-up kwasten last van haaruitval.

Van Syoss heb ik de Styling Mouse van de MAX HOLD lijn opgemaakt. Een hele fijne styling mouse die gewoon doet wat hij moet doen. Ook heb ik de Cream Was van de MAX Hold lijn van Syoss opgemaakt. Een heel fijne cream Het fijne van de Syoss haarstyling producten vind ik dat ik er maar heel weinig van nodig heb voor het mooie effect. In het begin vond ik het gebruik ervan lastig, omdat ik er te veel van pakte en niet de cream wax niet even kneedde. Ik heb weer een Shampoo van Syoss opgemaakt. Het is de Shine Boost Shampoo. Ik vind het nog steeds een goede shampoo die de structuur van mijn haar glad maakt en zorgt voor een glans.
Ik heb een aantal mondverzorgingsproducten opgemaakt. Van Vitis zijn dit het mondwater en de tandpasta van de Gingival lijn. Deze producten werken preventief tegen tandvleesontsteking en tegen bloedend tandvlees. Ik vond ze heel fijn in gebruik toen ik last had van deze problemen. Op het laatst heb ik ze vooral gebruikt toen ik er last van had. Van Colgate heb ik een tube tandpasta opgemaakt. Dit is de EXPERT WHITE van de MAX WHITE lijn. Of het nu klopt wat er over deze tandpasta wordt beweerd wat betreft dat je tanden er echt witter door worden en niet alleen de aanslag tegen gaat, betwijfel ik eerlijk gezegd. Verder is het een prima tandpasta. Wat me wel opviel aan deze tandpasta is dat deze wit is. Ik heb ook whiting tandpasta in andere kleuren gebruikt.
Een behoorlijke tijd terug heb ik van mijn mondhygieniste de Expert Multibescherminig van Oral B meegekregen. Dit is een blauwe tandpasta die naar mijn mening doet wat hij moet doen. Alleen de smaak vond ik niet zo geweldig.
Verder heb ik een Deo van Nivea opgemaakt. Dit is de anti-transparant sensitve & pure. Er zitten geen parfum, alcohol, parabenen en conserveringsmiddelen in deze deodorant. Hij doet gewoon wat hij moet doen.
Ik heb twee keer handzeep opgemaakt. Dit zijn de White Rose van de Jumbo en een vloeibare handzeep van Soapy met tea tree olie. Ze doen allebei wat ze moeten doen. Ook is de geur helemaal in orde, ondanks dat ik de geur van de Jumbo handzeep lekkerder vind. In het algemeen vind ik producten waar tea tree olie in zit niet zo lekker ruiken, maar op de handzeep van Soapy heb ik niks aan te merken.
Van Fa heb ik douchespul opgemaakt. Dit is de Fantasy Moments Dark Diamonds & Jade Blossom. Ik vond dit een hele fijne douchegel met een lekkere geur. Persoonlijk vind ik het heel jammer dat hij uit het assortiment van FA is gehaald.
Ik heb drie producten voor mijn gezicht opgemaakt. Dit zijn de Refreshng Facial Toner en het Intensive Moisturinig Mask van Rituals en de Vitamine E Day & Night Creme van de Earthline. De toner vond ik heel fijn om na mijn face wash te gebruiken. Hij maakte mijn gezicht nog wat schoner en neutraliseerde mijn huid. Het masker vond ik heel fijn in gebruik. Ik had echt het idee dat het mijn gezicht een boost gaf. De crème van Earthline vond ik ook heel fijn, omdat het mijn huid voedde. Verder voelde mijn gezicht na het gebruik van deze crème heel zacht aan. De crème vond ik ook nog eens fijn aanvoelen met aanbrengen. Het fijne van natuurlijke verzorgingsproducten vind ik dat er geen onnodige rotzooi in zit.
De haren van mijn foudation kwast begonnen op een gegeven moment echt uit te vallen. Ik heb het over de Expert Face Brush van Real Techniques. Ik vond dit echt hele fijn kwast voor het aanbrengen van foundation en BB-cream. Helaas is hij iets langer dan een jaar mee gegaan. Misschien ligt het aan het feit dat ik op een gegeven moment een beetje laks ben geworden met reinigen van mijn kwasten, maar misschien is er een andere oorzaak. Wie zal het zeggen?
Mijn BB cream heb ik alweer opgemaakt. Dit gaat om de BB Pure in Light van Maybelline. Ik vond dit echt een super fijne BB cream om te gebruiken. De light variant vond ik zelfs nog iets fijner dan de medium variant die ik eerder heb gebruikt en opgemaakt.
Mijn gelliner van Maybelline is uitgedroogd. Ik heb het tot mijn spijt bijna niet gebruikt, omdat ik eyeliner producten erg lastig in gebruik vind.

Ook neem ik afscheid van drie oogpotloden. Deze heb ik bij de Etos gekocht Twee hiervan zijn van Etos, de zwarte en de bruine. De grijze is van Miss Sporty. Die van Miss Sporty heet 003 Silver Grey. Het bruine oogpotlood heet 002. Het zwarte oogpotlood heet Black. Ik kwam erachter dat geliger meer mijn ding is dan oogpotlood. Het effect van oogpotlood vind ik te zacht.
Mijn eerste false lash mascara heb ik weggegooid na deze een halfjaar te hebben gebruikt. Ik vond The Flasies Volume Express een erg fijne mascara met een mooi effect.

Ten slotte heb ik vijf lip producten weggegooid, namelijk een lipstick van de Etos en vier lipglossjes. Candy Crush van Etos lijkt namelijk erg op MAC Candy Yum Yum en ik vind de geur en hoe Candy Yum Yum op mijn lippen voelt een stuk fijner. MAC Candy Yum Yum is daarnaast ook mat. De Etos lipstick heeft een chemische geur.
De glossjes die ik heb weggegooid zijn van Miss Sporty en Eccense. Ik vind lipgloss in het algemeen niet echt heel fijn, omdat ze zo plakkerig zijn. De Gloss van Miss Sporty heet 410 Bling Plum en is paars achtig. Van Essence had ik een rode lipgloss die 07 Silky Red heette. Volgende de verpakking was het een XXXL longlassing lipgloss. Verder zit er een roze lipgloss bij. Dit was 25 Popping Pink. Verder was er ook nog een transparante lipgloss van Essence. Deze heette 01 Pure Chic.

2 gedachten over “Weggegooid maart t/m augustus 2017

  1. Altijd zonde als je make up weg moet gooien. Helaas heb ik dat soms ook wel eens, omdat het tegenvalt of omdat het over de datum is. Ik heb wel eens vaker gehoord dat de kwasten van Real Techniques op een gegeven moment haren gaan verliezen. Slijtage denk ik.

Een reactie plaatsen